Æbleskivetur 2011
Søndag 23. oktober

Det var en søndag med høj himmel og klar efterårssol krydret med en lidt kølig vind.

 

 

 

 

 

 


Vejene var tørre - perfekt vejr til en tur på MC'en sidst på sæsonen.
Så er det jo godt at det var tid for årets Æbleskivetur – årets sidste officielle tur med Fossilerne.
Kl. 12:30 holdt Hans Dam der allerede med kaffe, the, brunkager og ikke mindst æbleskiver fra købmanden.
Dette blev hurtigt bragt inden døre i Lunden.
Lidt efter lidt begyndte det at strømme ind med 2-hjulede fossiler.

 

 

 

 


Der var også nye ansigter imellem, og sågar op til flere på nye MC'ere, endda én med sæsonens 3. model – Godt at se, der er nogle aktive fossiler imellem.
Kirsten dukkede også op på sin BMW R90 med Velorex sidevogn –frisk kvinde.
Og Udo havde datteren Kikki med på sin flotte Marauder, og hendes første MC sæson – det bliver forhåbentlig til mange flere fremover.
Kl. 13 strømmede det stadig ind, og kl. 13:10 var der mødt 34 motorcykler op.

 

 

 

 

 


Ea gik i køkkenet og startede op på kaffe- og æbleskivebordet – Godt vi har Ea.
Turen blev sat i gang, og Udo ledte os via Sejs/Svejbæk over Ry og Gl. Ry gennem Addit og Vinding mod Grædstrup, og turens stop var hos købmanden i Vrads, hvor der hurtigt blev sat kaffe over.
Snakken gik sædvanen tro lystigt, men det lykkedes dog at få sadlet fossilerne op igen, og turen gik videre mod Hjøllund. Det var så meningen, at vi skulle havne i Bording, men Udo overså skiltet, der var blevet kørt ned, så vi havnede i stedet i Ikast.
Så er det jo godt man aldrig kører forkert på MC, man kører jo som bekendt bare en anden vej.


Vi kørte gennem Engesvang forbi Bølling Sø og til Kragelund, hvorfra kursen blev sat efter Lunden, hvor Ea og Co. ventede med kaffe og varme æbleskiver.

Efter megen lystig snak brød vores næstformand Hans Dam ind, og proklamerede udkåringen af den værdige modtager af Den Overkørte Æbleskive:Den går i år til en person, der har været, og stadig er medlem af klubbens vigtigste funktion: Turudvalget.
Han er stadig aktiv turarrangør, når han ellers ikke har glemt det, og sidder ved et veldækket bord hos gode venner, alt imens kørelystne fossiler venter spejdede efter ham i Lunden.
Han er 100% motorcyklist og kører hele året rundt, og er vist aldrig set offentlig i en bil.
Han er indehaver af en sidevogns MC af russisk herkomst, en BronzeWing, en TDM'er og sidste skud på stammen en klassisk BMW GS'er i fejlfri stand.
Han besidder stor originalitet, hvilket bl.a. kunne ses til hans 50 års fødselsarrangement i Sejs kirke, hvor også alle fossile medlemmer var indbudt.
Her kunne vi bl.a opleve Procol Harum og Led Zeppelin's Stairway to Heaven opført på violin og kirkeorgel – Hatten af for det arrangement – det var en stor oplevelse – tak for det.
Han fik efter sin 50 års fødselsdag tilnavnet Den Gamle Gartner.
Der er vist ikke mange fossiler, der længere er i tvivl om, at det er den gode Jens Bondemand med det borgelige navn Jens S. Hansen fra Resenbro, der er blevet hædret med Den Overkørte Æbleskive
Tillykke Jens – du er en værdig modtager.
Jens var desværre ikke til stede, men vil modtage prisen ved nærmeste givne lejlighed.
Herefter gik vi direkte til den traditionsrige støvlekastkonkurrence.
Der var stor koncentration fra deltagerne, og der var 2 mand, der gik videre i finalen, hvor den værdige vinder snart kunne kåres og præmieres med 2 flasker god rødvin.
Og efter endnu en del hyggelig snak kunne en flok glade og tilfredse fossiler igen vende næsen hjemad med den lave efterårssol på vej ned mod vest.
 
Jeg glæder mig allerede til sæsonen 2012 med fossilerne.
Vi ses til badminton, generalforsamling og forhåbentlig også til nogle vinterarrangementer..

John Pedersen