Djursland rundt - september 2009


Djursland rundt 27. september 2009

7 forventningsfulde "MC-FOSSILER" mødte op i Lunden kl. 10.00 og var klar til tur.

Vi kørte ad den gamle hovedvej 15 via Århus ud til Egå Strand. Det var egentlig meningen, at vi skulle dreje ned ved Egå Lystbådehavn, men vi kom til at dreje for tidligt, så vi kom ned ad en lukket vej til stranden, og folkene der står her på række, kigger og venter i hvert fald ikke kun at se ud over vandet, men også en anden ting, jeg ved ikke rigtigt, om vi skal fortælle, hvad vi så, men oplevelsen eller fantasien var "ik så ring endda", jeg tror vi holder den for os selv.

Videre det gik tilbage på rette vej, ned forbi Egå Lystbådehavn og langs Skæring Strand til Løgten og forbi Rosenholm ad en rigtig flot vej til Thorsager. Så gik det sydpå igen til Rønde og ud til Kalø, hvor vi lige måtte have en kaffepause, mærkværdigvis ingen pølser (nu havde vi jo heller ikke Preben med).

Ad margueritveje ind over Mols Bjerge til Agri, hvorfra der er en rigtig flot udsigt over Århus Bugt. Nu var det egentlig ved at være spisetid, så vi skulle jo finde et sted, hvor vi kunne få sulten stillet, men nej, når nøden er størst, er det ikke sikkert den er nærmest, vi kørte mod Helgenæs, Ervind havde nemlig fortalt, at der var et sjovt spisested, men da vi kom der, var alt lukket for sæsonen. Nå, en smut ned omkring Helgenæs, her er i øvrigt meget kønt, op langs vandet til Ebeltoft og videre ind forbi Stubbe Sø og op forbi Katholm til Grenå, det var en rigtig flot tur.

Nu var vi i Grenå, det er nu ikke alt i Grenå, der er smukt, men vi endte ved Kattegat Centret, og her på P-pladsen, lige her, der stod en vogn, en pølsevogn, nu var frokosten reddet, godt nok lidt sent, og nu kunne drengene ikke få nok, se lige Thorkild, han kunne ikke nøjes med mindre end en ½ m. hot-dog, jeg synes også det så ud som om, han var ved at få kvababbelse til sidst, jeg har her ca. 14 dage senere snakket med ham, han måtte indrømme, at han ikke har spist pølser siden.

Vi fik klaret sulten og kørte videre op om Fornæs Fyr, og videre ad små veje til Bønnerup. Der var lige et par stykker, der skulle have en øl til at holde på pølserne, og andre fik en god is.

Klokken var nu hen mod aften, så vi blev enige om at køre næsten direkte til Silkeborg via Randers, Kongensbro.

Igen en fantastisk tur med godt MC-vejr og gode MC-FOSSILE venner.

Således oplevet - Jens F.