Kickstart - 06.04.2008

Må jeg med det samme undskylde at I ikke lige får en skriv om denne fantastiske tur fra Lunden og ad de små veje til Rørbæk Sø (hvor der var afsat god tid at få sparket gang i dækkene) - og ad andre små veje tilbage til Silkeborg - hvor vi fik lejlighed til at nyde denne herlige forårsdag med en dejlig øl i gode venners lag - men jeg skal altså se Barcelona og Getafe spille fodbold (den endte 0-0) - så derfor bare lige nogle stemningsbilleder fra turen:

Billeder fra Julle

Billeder fra Per

Julle:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ahh - I får lige et enkelt "lille" billede mere (jeg skal lige prale lidt mere :-)

Her er ruten som jeg kørte. Og den passer jo ikke helt - for - for det første startede jeg jo i Them og kørte til Silkeborg - og for det andet - så drejede jeg fra ved Salten og kørte til Them for at fylde benzin på.

Men ellers passer ruten.

Min Garmin Zümo 550 har jo den facilitet, at man både kan lave en rute på PC-en inden man kører den - OG - kan hente den rute man rent faktisk kørte fra GPS-en ind på PC-en.

Og det er så det sidste jeg har gjort - hentet ruten ind på kortet på min PC.

Derudover kan man også overføre ruten til Google Earth - så man kan se (in natura) hvor man helt præcist kørte.

 

 

 

 

 

 

 

Så på det sidste billede her - har jeg zoomet ind på Vestergade i Silkeborg - og her kan man faktisk se, at jeg på vejen ind, har kørt i den ene side af vejen - og på vej ud på ruten har kørt i den anden side af vejen (den garanterer en nøjagtighed på 3 meter, hvor man rent faktisk er henne.

 

 

 

 

 

Således oplevet - Julle