Hjejlekioskens åbning

Søndag d. 16. marts besluttede jeg mig for at se, om jeg kunne møde nogle fossiler. Fordi det var søndag, og vejret var pænt, men også fordi rygtet sagde, at der var trommet sammen til åbning af Hjejlekiosken.

Jeg listede over til Bygmas parkeringsplads, hvor jeg ville finde den fossile flok i den større flok, der sikkert var kommet.

Men ak og ve! Der var helt fyldt op på parkeringspladsen, så jeg slet ikke kunne komme ind. Jeg mødte da et par fossiler, der flagrede rundt ude på vejen. Deres motorcykler var nok blevet væk i vrimlen.

Der var simpelthen så mange motorcykler, at de slet ikke kunne være på billederne.

Da de begyndte at køre, besluttede jeg alligevel at køre med, selv om det så ret håbløst ud.

Vi kørte gennem byen, hvor al øvrig trafik gik i stå. Derefter ud ad Horsensvejen gennem Rodelund og rundkørslen mod Ry. Her var jeg helt oppe i tredie gear! Strømmen drejede derefter ind ad Paradisvejen, hvor køen begyndte ved broen over Horsensvejen og fortsatte helt ned gennem Virklund og op til lyskrydset.

Her tog jeg en lille pause for at tage billeder og for at snakke med en af arrangørerne fra Sejling MC. Han sagde at en derfra havde talt til 500 MCer ved Bygma, men gav derefter op. Han mente, der var 7-800 MCer.

Efter en langsom tur nåede vi til havneområdet og måtte parkere et stykke væk derfra.

På turen rundt i vrimlen mødte jeg flere fossiler, men hvor mange der har været med vides ikke.

Arrangementet viser med al tydelighed, at Silkeborg er sat på motorcyklisternes verdenskort, og at der er stor vilje til at køre på motorcykel, selv om det blot er midt i marts.

Nu er det så blot at håbe på en god sæson for MC-Fossilerne med mange gode oplevelser på to hjul og ikke mindst i pauserne.

Jeg håber på rigtig god tilslutning til turene, så rigtig mange fossiler møder rigtig mange fossiler.

 

 

 

Du kan se flere billeder her: http://www.motorcykelgalleri.dk/html/alb_vis.asp?AlbumID=5330

Husk: Det er værst for dem, der ikke kommer med.

Vi ses i Lunden.

Kaj Verner