Ringkøbing Fjord rundt

Hej med jer - her er lidt fotos til hjemmesiden fra Ervinds tur rundt om Ringkøbing Fjord.

Tågen lå tæt den morgen da 14 fossiler vovede sig på langfart. Ervind mente han kunne finde vej så han fik lov at køre forrest. Havde vi kunnet se noget ville vi garanteret have nydt den nye asfalt på Gjessø-vejen helt ud til Sepstrup.

Visiret duggede til - både udvendig og indvendigt - det er godt nok bøvlet!!

Nå men SÅ KOM SOLEN igennem - oh hvilken fryd - nu kunne vi rigtig nyde de vestjyske landskaber og Ervind førte os stilsikkert lige ned til Skjern Enge. Se bare disse billeder.

Høj blå himmel - næsten vindstille - og efterhånden var vi vel oppe omkring de 10-12 grader.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Videre ned omkring Bork Havn hvor surferne sov længe mens fjorden var blikstille. Forbi vikingemuseet og ud mod Nymindegab. Uha, det er flot med klitter, strandenge og hyggelige sommerhus-bebyggelser. Efterårssolen fik hele området til at virke rart og indbydende - men sådan ser der vist heller ikke altid ud her om efteråret.

Og hvor tit er det lige man i oktober måned, kan sidde på havnen i Hvide Sande, og mærke solen bage, mens man indtager et herligt måltid fra buffet'en i fiskerestauranten ??

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaffen blev nydt i Ringkøbing og efter lidt motorvejs-ræs, var vi lige pludselig hjemme i Lunden, og kunne sige tak for en dejlig dag.

Herlig måde at spilde en efterårslørdag på.

 

 

 

 

 

VFR-hilsen

SørenS