MC-Gymnastik - 2.påskedag

Gråt er flåt flot :-) og det er ikke kun hårfarven på deltagerne i Bondemandens lille arrangement i industrikvarteret ved Thorning - nej - det var skam også farven på himlen hin 2. påskedag.

Fascinerende - interessant - måske endda spændende at skulle prøve sig selv og sin motorcykel af når vejbanerne i det midtjyske glinser.

Men det kunne ikke afholde otte rigtige fossiler fra at tage Bondemandens opfordring op.

Og Lars (som har virksomheden hvor vi var) havde beredvilligt lagt areal til at vi kunne få afprøvet vores egne og ikke mindst vores motorcyklers kunnen.

Så det blev til en masse snørklet kørsel rundt om de opstillede cola-dåser - og sådan en dåse kan altså virkelig give selv den bedste sved på panden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kort efter triller politiet så ind på arenaen iført en enkelt motorcykel med reklamer og en absolut anonym personbil. Og det var virkelig en oplevelse. Og vi var selvfølgelig nysgerrige - så spørgelysten var stor - og vi fik en super gennemgang af hvad de kunne - og hvilket udstyr der var monteret (og det er ikke småting :-)

 

 

 

 

 

Og så havde vi lige en halv time hvor vi kunne høre hvad det var for nogle situationer, som de var udsat for med motorcyklister - både farlige situationer og direkte overskridelser af færdselsloven.

 

 

 

 

 

 

For slet ikke at snakke om alt det vi fik svar på - som fx hvordan er det lige man kører i kolonne, må man køre sidevogn på et gammelt solo-kørekort, hvordan er reglerne for ekstralygter og andet udstyr på vores motorcykler, hvad koster det at køre på udenlandske motorcykler, hvem har skylden når man kører ind på en vej og man bliver torpederet af en overhalende bil - osv - osv.

 

 

 

 

 

 

Det vil nok være for meget også at give svarene - men hvis du fx holder dig til vores henvisninger til kolonnekørsel - så går det ikke helt galt.

 

 

 

 

Nå tilbage til vores køreegenskaber. Vi fik virkelig prøvet at køre "vildt": 60 km/t + hård opbremsning - 90 km/t + hård opbremsning - 120 km/t + hård opbremsning - og så ellers checke hvor stor forskel der var - og hvor stor forskel der var på de forskellige cykler. Og det vigtigste - vi lærte hver især vores cykler meget bedre at kende.

 

 

 

 

 

 

Og så var der jo slalom kørsel - og ræserkonkurrencen (hvor det gjaldt om at komme sidst - altså køre rigtig rigtig langsomt) - se det var slet ikke så nemt som det lyder.

 

 

 

 

 

 

Alle kan jo sagtens køre ligeud på landevejen med 80 km/t - næh der hvor vi virkelig bliver sat på prøve - det er svingene og når det går rigtig rigtig langsomt.

 

 

 

 

Og så var der selvfølgelig STORE præmier (sponsoreret af h.h.v. Peter Just og Ole Pallesen) - både til vinderne af konkurrencerne - men også til den der var bedst til at blive bedre (og det var Hans)

 

 

 

 

 

 

 

Og blev vi gode - YES - jeg vil vove at påstå at vi alle sammen er blevet MEGET bedre til at styre vores kære "legetøj" - jeg tror at det er lige før at vi er blevet rigtig gode.

Det er simpelthen en SUPER måde at starte sæsonen på - nu ved vi hvad vi kan (og ikke kan :-)

Jeg kunne godt forestille mig at vi skal gentage successen - så du der ikke var med får en chance for at komme med på holdet af "Super Bikere" (man kan selvfølgelig også nøjes med et køreteknisk kursus :-)

Tusind tak - specielt til Lars for lån af arealet - og til Bondemanden for det gode initiativ - for slet ikke at tale om alle os andre for det gode humør.

Således oplevet - Julle