Ca. 5 millioner var med til Kickstart

Og nej det er ikke en aprilsnar - for kolonnen der omfattede hele 44 MC'er - stod vel i en værdi af ca. 5 millioner gode danske nypudsede MC-kroner :-)

Aldrig har vi været så mange - og om det var på grund af det ultimative gode MC-vejr - eller om det var på grund af Pers super veltilrettelagte tur, vil jeg lade stå hen i det uvisse - men godt - det var det.

Og tro det eller ej - nu har også min rø. (ende) også fået motorcykelfacon igen - så nu kan de bare komme an - ja de kan (altså de næste mange ture som er på programmet)

Og så blev alle de værste bekymringer omkring kolonnekørsel virkelig gjort til skamme. Da vi først var vel ude af Silkeborg holdt vi samling på kolonnen under hele turen (og vi var altså 44 motorcykler - og det giver jo en kolonne, hvor man hverken kan se førerhunden eller agterlanternen, selvom man kører midt i kolonnen).

Og det ganske danske land viste sig jo også fra sin allerbedste side - smukkere kan det ikke være.

Og efter "kun" to timer i saddelen gjorde vi også holdt - og dem der stadig kunne røre sig, steg af - og fik sparket lidt dæk - jo, jo - det var en rigtig herretur (med deltagelse af ikke mindre end 11 repræsentanter af det stærke køn)

Alting varer jo desværre ikke evigt - så på et tidspunkt landede vi alle trygt i havn (Silkeborg) - og hvor var det herligt at snakke sammen igen efter en hård vinter (har det overhovedet været vinter) - og så skal vi jo heller ikke glemme at man på Café Evald kan få et glas velskænket "Leffe Brune"

Men nyd nu de herlige billeder fra denne den første (officielle) tur.

Således oplevet - Julle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Synes du også at det var en god tur (eller at det ser godt ud) - så husk at checke vores turplan - og mød også op til den næste tur.