Utroligt hvad blomster kan gøre :-)

Overskriften på denne lille søndagstur kunne såmænd lige så godt have været: "Må vi se giraffen".

Og nej - her tænker jeg ikke på Leifs nye Honda VFR 750 (selvom den da også er flot) - næh - det er noget helt andet - men det kommer senere.

Fire mand var vi der var mødt op på denne solbeskinnede søndag, hvor det var 25 graders varme (i skyggen :-) - men det er måske for varmt for fossiler i al almindelighed :-)

 

 

Turen havde fået overskriften "Utroligt hvad blomster kan gøre" fordi det netop denne den anden søndag i september er Havens dag - så derfor var det vel naturligt at lægge ruten omkring en planteskole - og en sådan ligger der bl.a. i "Ny Sebberup". Og nu er der måske nogen som vil sige at det gør der jo så mange steder - og dertil kan jeg kun sige "JA - det gør der" - men denne her var udvalgt efter hvor det kunne være passende at en eftermiddagstur gik hen - så det!

Og hvor ligger "Ny Sebberup" så henne - jo det ligger lige nord for Hedensted - et par få sving øst for Løsning.

På dette kort har du den sidste del af turen til Ny Sebberup - en tur som startede med at følge den grønne rute over Sukkertoppen og alle mulige (og umulige) små byer til Horsens (den skulle du tage en gang) - og så derefter den BLÅ rute på kortet - og den SKAL du prøve en gang - det er en fin tur med mange skønne naturoplevelser, mange dejlige bløde sving (det er jo guf) - og så også et par små skrappe sving, hvor hastigheden skal meget langt ned.

 

 

 

 

 

Og så var der det med "Må vi se giraffen" - men ak - ingen giraffer - men derimod en Kamel - og nogle Emu'er (den australske struds).

De måtte lige foreviges (tak til Jens for de fremsendte billeder)

Og nej - jeg er ikke i familie med dem :-)

 

 

 

Blev det så til nogen blomster??? Ja-ja-da - nu kan jeg jo kun tale for mig selv - men sikken dog en herlig følelse man får, når man sådan ganske uopfordret og uforpligtende kommer hjem til Bente med hvad der nu kunne være i topboksen af blomster (både til krukkerne ude og til potten i stuen) - jeg tror man kan leve højt på det i flere uger - og at det kan være medvirkende til at mildne eventuelle fejltrin i en lige så lang periode.

Du skulle prøve det :-)

Både selve turen - men også det med blomsterne :-)

Tak til Leif, Jens og Johannes for en herlig søndag eftermiddag.

Således oplevet - Julle