Tur til Fur

Kaj Verner har arrangeret en fremragende Tur til Fur.

Det gav sig så også udslag i et fremmøde på ikke mindre end 20 cykler i Lunden (den ene endda med anhænger :-)

Det varede dog lidt inden vi kom af sted (Kaj Verner var lidt sent på den) og så havde han endda arrangeret turen så vi lavede første stop ved tanken i Skægkær (ak-ja - den Kaj Verner :-)

Ad dejlige solbeskinnede veje gik turen over Karup til Fly Høje (det ligger mellem Vridsted og Fly :-)

Her holdt vi en velfortjent smøgpause - og nød udsigten ud over det vestjyske landskab - med Skive i det fjerne.

Kaffepausen blev holdt i Glyngøre - en lille perle hvorefter turen fulgte margerite-ruten langs med Limfjorden med kurs mod færgelejet til Fur.

En rigtig sød og rar søndagsbillist syntes at det var sjovt at overhale halvdelen af vores kolonne - bryde midt ind i den - og derfter køre op i numsen af Niels' motorcykel.

Ak-ja - det kostede på uransalig vis ham en flot stjerne midt i forruden - hvordan det lige kunne ske vil jeg lade stå hen i det uvisse :-)

Ellers var det såmænd en ganske begivenhedsløs overfart - færgen sejlede - vi betalte - og landede stille og roligt på Fur.

På havnen indtog vi vores frokost (nogen havde vist spist allerede i Glyngøre) - og frokosten blev kun afbrudt af at Politi-politiet ville høre lidt om den der famøse forrude (som ikke var intakt ved ankomsten til Fur.

 

 

 

Herefter fortsatte vi rundt på øens grusveje - og der var vist kun en der lige skulle prøve om det var rigtig nok at man ikke skal røre håndbremsen - det var det - rør aldrig håndbremsen på grusveje:

Men efter at have fået støvet maskinerne godt til endte vi på P-pladsen ved nordkysten af Fur - hvor vi stønnende af varme bevægede os ud til skrænterne og nød udsigten mod de løsslupne kvinders paradis "Livø".

Støv og grus gør halsen tør - men det havde Kaj Verner også taget højde for - så kursen blev sat mod Fur Bryghus, hvor alle mand kastede sig over husets fortræffeligheder.

Det er nu hyggeligt sådan at sidde i gode venners lag - genere hinanden på det groveste - og nyde et godt glas øl. Men intet varer jo evigt - så efter at have fået skyllet halsen satte vi kursen mod færgelejet.

Hjemturen foregik i rask tempo - og klokken seks kunne man atter nyde den sene eftermiddagssol på vores respektive terrasser - endnu en oplevelse rigere.

Tak til Kaj Verner for en begivenhedsrig Tur til Fur.

Således oplevet - Julle